28 januari 2019

Symtomen försvann

Allmänt

Brösten ömmar, livmodern gör ont och illamåendet kommer och går. Men det känns bra att känna att det händer saker i kroppen!

Jag har försökt att tänka på lite annat de senaste dagarna. I lördags förmiddag försvann alla mina symptom och efter de missfallen jag haft tänkte jag direkt att det skulle ske ännu en gång.
Men senare på kvällen började brösten ömma igen och på några timmar senare kände jag även av livmodern. Idag har jag haft ganska så ont och på vägen hem från jobbet trodde jag att jag skulle behöva stanna bilen och kräkas. Jag slapp dock ge mig ut i kylan.

Jag suktar efter apelsinjuice och smultrontomater som aldrig förr. Jag har aldrig gillat tomat, men nu är jag beroende!

I bilen lyssnar jag helst på poddar och lyssnar jag gärna på Kenza och Danis podd, eller mama-podden. Dock är det dumt att lyssna på gravidpoddar om man ska försöka undvika att tänka så mycket på sin graviditet, haha.

Något annat som påminner mig är mina gravidappar och jag testar några stycken nu för att se vilka jag gillar. Jag är så kluven, en del av mig vill matas med information och påminnas om lyckan att en bebis växer i magen och en del av mig vill tänka på annat tills man kommit längre fram i graviditeten och det känns mer säkert.
(null)
Dessa använder jag just nu och jag vet inte riktigt vilken som är bäst. Jag får utvärdera om ett tag, när jag vant mig..